Popkaunottaren aurinkoloma pieleen – katso rajut rusketusraidat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille vielä varsin tuntematon poptähti Ellie Goulding on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa, jossa hänen esikoislevynsä Lights oli reilu vuosi sitten albumilistan ykkösenä.

24-vuotias Ellie Goulding on parhaillaan lomailemassa Miami Beachillä, mutta reissu ei ole mennyt aivan odotusten mukaisesti. Brittilehdet ovat nimittäin seuranneet loman edistymistä päivittäin, ja samalla ikuistaneet parikin ikävää käännettä. Goulding joutui nimittäin pulaan vuokraamallaan Segway-menopelillä, jonka meno tyssäsi hiekkaan ja laulaja lensi näyttävästi vekottimen kyydistä.

Tilannetta ei lainkaan helpottanut sekään, että Ellie oli unohtanut laittaa jalkoihinsa aurinkorasvaa. Sen seurauksena laulajatähden jalat paloivat pahasti auringossa ja seuraavana päivänä ”rusketusraidat” osoittivat ihon palaneen. Siitä huolimatta neitokainen jatkoi auringonpalvontaa hotellinsa uima-altaalla.