Koditon kadun mies kuuli olevansa rikas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onni voi joskus potkaista täysin odottamatta. Sen on saanut kokea ainakin kodittomana viime vuodet Salt Lake Cityssä elänyt rutiköyhä Max Melitzer. Hän sai nimittäin yllättäen kuulla olevansa jättiperinnön uusi omistaja.

Yksityisetsivä David Lundberg sai tehtäväkseen etsiä suuren perinnön omistaja, mutta se olikin odotettua vaikeampi tehtävä. Lopulta perijä kuitenkin löytyi kahden kuukauden selvitysten jälkeen kaupungin puistosta työntämässä koko omaisuuttaan ostoskärryissä. Menehtynyt miljonääri oli Max Melitzerin veli, joka kuoli viime vuonna syöpään.

– Hän on edelleen shokissa. Tämä tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Hänen ei enää tarvitse asua kaduilla ja hylätyissä varastoissa. Hän voi nyt elää normaalia elämää asuntoineen ja toimeentuloineen sekä ostaa itselleen vaatteita, ruokaa ja terveydenhuoltoa, Lundberg kertoi Deseret News -lehdelle.