Pippa Middleton ihastutti tiukassa sporttitopissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein brittikuninkaallinen Kate Middleton on jäänyt mediatilassa mitattuna selvästi pikkusiskonsa jalkoihin. Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton on otsikoissa nykyisin päivittäin, kun kuninkaallinen sisko näkyy lehtien palstoilla selvästi harvemmin.

Pari viikkoa sitten sporttinen Pippa Middleton kuvattiin osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa. Tuolloin kaunotar osoitti kuntonsa olevan erinomainen. Nyt Pippa on jälleen osallistunut urheilutapahtumaan. Tällä kertaa hänet ystävineen lennätettiin erämaahan helikopterilla Highland Cross Challenge -kilpailun lähtöpaikalle. Middleton poseerasi kuvaajille kisan aikana useissa sporttisissa asuissa, kuten tiukassa urheilutopissa. Kisaan kuului 20 mailin juoksu ja 30 mailin pyöräily.

Vielä viime kuussa Pippan kerrottiin olevan kihlautumassa poikaystävänsä Alex Loudonin kanssa, mutta sittemmin suhde päättyi. Tällä viikolla Us Weekly -lehti vihjasi Pippan tapailevan Prinssi Harryä. Lehden mukaan siihen viittaavat yllättävä ero sekä Pippan yöpyminen kuninkaallisten piirien lähellä. Mitään konkreettista näyttöä suhteesta ei tosin vielä ole nähty, joten kyseessä ovat ainoastaan epäilykset.

27-vuotiaan Pippan paljastavat bilekuvat nähtiin taannoin verkossa, ja heti perään julkaistiin myös vuonna 2006 Ibizan rannikolla otettu topless-valokuva. Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi. People-lehti omisti hänelle kansikuvan ja Oprah Winfrey ilmoitti haluavansa antaa Pippalle oman ohjelman omistamallaan televisiokanavalla.