Ylinopeutta ajava rattijuoppo harrasti seksiä takapenkillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tällä viikolla päivitelty hyvin poikkeuksellista rattijuopumustapausta, sillä moista ei ole ainakaan miesmuistiin tapahtunut. Fairfaxin tuomioistuimessa on nimittäin käsitelty tapausta, jossa mieskuljettaja joutui auto-onnettomuuteen. Se oli kuitenkin vasta alkua.

Oikeudenkäynnissä on käsittelyssä tapaus, jossa mies ajoi onnettomuushetkellä juopuneena autoa yli 100 kilometrin tuntinopeudella ja harrasti samaan aikaan naisen kanssa seksiä. Eikä siinä vielä kaikki, sillä oikeuden asiakirjojen mukaan mies oli samaan aikaan takapenkillä.

21-vuotias mies kiisti kuulusteluissa ajaneensa autoa ja kertoi olleensa samaan aikaan takapenkillä harrastamassa seksiä naisen kanssa. Poliisin mukaan mies oli kuitenkin ajanut autoa ja siten syyllinen sekä rattijuopumukseen että ylinopeuteen. Puolustuksen mukaan autoa ajoi joku aivan muu henkilö. Uskomaton tapaus on nyt loksauttanut muutamia leukoja, ja ensi viikolla jatkuva oikeudenkäynti on näiden tietojen perusteella takuulla yleisömenestys.