Yliopisto kielsi masturboinnin suihkussa – katso kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on ihmetelty kovasti Portsmouthin yliopiston opiskelijoilleen lähettämää kirjettä, jossa käsitellään opiskelijoiden masturbointia suihkussa. Vastaavia kirjeitä on toki tullut aiemminkin julkisuuteen, joten kovin uusi asia ei ole kyseessä.

Portsmouthin yliopiston kirjeessä todetaan, että asuintalojen putkistoissa on hiuksista johtuvien tukosten lisäksi havaittu viime aikoina aikaisempaa enemmän myös miesten siemennesteestä aiheutuneita tukoksia. Näin ollen suihkussa masturbointi aiheuttaa asuintaloissa ylimääräisia huoltoja ja siten myös rahanmenoa.

– Viime lukukaudella olemme havainneet, että näitä tukoksia on aiheuttanut suuri määrä ainetta, joka on nyt todettu siemennesteeksi. Tällainen ei ole sallittua, ja ryhdymme jatkossa selvittämään DNA-testillä ongelman aiheuttajia. Pyydämme masturboijia suorittamaan sitä suihkujen sijaan omissa huoneissaan, kirjeessä todetaan.