34-vuotias Jackass-tähti menehtyi traagisesti – kuva onnettomuuspaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetki sitten Yhdysvalloissa julkaistun tiedon mukaan Jackass-televisiosarjasta tuttu hurjapää on Ryan Dunn on menehtynyt. Hänen kerrotaan kuolleen viime yönä sattuneessa rajussa kolarissa.

Tieto on peräisin April Margeralta, joka ilmoitti suru-uutisesta Prestonin ja Steven radio-ohjelmaan varhain tänä aamuna. Amerikkalaislähteiden mukaan Dunn oli ajamassa Porschellaan Route 322 -tiellä, kun auto ajautui rajusti ulos tieltä, osui puihin ja syttyi palamaan. West Goshenin poliisi vahvisti tiedot NBC Philadelphialle.

Samassa turmassa menehtyi myös toinen auton kyydissä ollut henkilö. Hänen henkilöllisyydestään ei ole annettu tietoja. Vielä ei ole myöskään selvää kumpi ajoi onnettomuusautoa tai että oliko alkoholilla osuutta asiaan. Verkossa on nyt julkaistu myös kuvia onnettomuuspaikalta tästä ja tästä.