Heidi Montagin bikinivartalo teki paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, sillä samalla lehtien mielenkiinto lopahti eikä muita töitä ole juuri löytynyt. Viime kuukaudet Heidi onkin viettänyt hiljaiseloa.

Heidillä on parhaillaan työn alla uusi realitysarja Famous Food, mutta kahden julkkistyrkyn avioparista vain toinen on mukana ohjelmassa. Heidin aviomies Spencer Pratt sai nimittäin tuottajilta porttikiellon ohjelmaan. Nyt Heidi on ikuistettu pitkästä aikaa bikineissä julkisuudessa, kun hän juhli ystäviensä kanssa näyttävästi Las Vegasin Wet Republic -allasalueella. Neitokaisen leikelty bikinivartalo sai miehiltä jakamattoman huomion.

Taannoin Heidi Montag ei päässyt mukaan Just Go With It -elokuvan ensi-iltabileisiin, vaikka hän on itse mukana kyseisessä elokuvassa. Heidi vuodatti tuntojaan ja kertoi Jennifer Anistonin antaneen hänelle porttikiellon. Heidi ja hänen aviomiehensä ovat joutuneet luopumaan henkivartijoistaan rahapulansa takia.