Jackass-Ryanin kuolema: Porsche räjähti tulimereksi – oliko kuljettaja selvin päin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Jackass-televisiosarjasta tuttu hurjapää on Ryan Dunn menehtyi auto-onnettomuudessa. Päivän mittaan onnettomuudesta on saatu hieman lisätietoja. Turmassa kuoli suositun hurjapään lisäksi myös samassa autossa mukana ollut nainen.

Dunn oli ajamassa urheiluautollaan Route 322 -tiellä kotinsa liepeillä, kun auto ajautui rajusti ulos tieltä, ajautui kaiteiden yli, osui puihin ja syttyi palamaan. Tuoreimpien tietojen mukaan uhreilla ei ollut mahdollisuuksia selvitä, sillä vuosimallin 2007 Porsche 911 GT3 käytännössä räjähti palamaan tankin revettyä kovassa törmäyksessä.

Molemmat uhrit julistettiin kuolleeksi jo turmapaikalla. Poliisin ensimmäisten arvioiden mukaan vauhdilla on ollut todennäköisesti osuutta turmaan. Vielä ei ole selvää kumpi uhreista ajoi onnettomuusautoa tai että oliko alkoholilla osuutta asiaan. Julkisuudessa on kuitenkin väläytelty mahdollisuutta alkoholin osuuteen, sillä vain muutamaa tuntia aiemmin Dunn julkaisi verkossa kuvan itsestään juhlimassa ystäviensä kanssa. Kuvassa hänellä näyttää olevan drinkki kädessään. Asia selviää kuitenkin lähiaikoina ruumiinavauksessa.