Jenni Vartiainen keikkabussinsa vessasta: ”Kuin Sedun ravintolassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Jenni Vartiainen esiintyi viikonloppuna Provinssirockissa, ja samalla hän pääsi esittelemään keikkabussiaan YleX:n toimittajalle. Nyt Yle Areenassa julkaistussa ”tupatarkastuksessa” Jenni vie katsojat keikkabussin uumeniin.

Jenni Vartiainen esittelee videolla keikkabussin muiden osien lisäksi myös oman sänkynsä sekä vie kameran myös bussin vessaan. Se onkin tapetteineen päivineen keskimääräistä tyylikkäämpi, ja Jennillä onkin vessan sisustuksesta oma käsityksensä.

– Tää on tämmöinen Sedun ravintola. Ravintolan vessa. Kattokruunu ikävä kyllä puuttuu, Jenni Vartiainen toteaa.

Katso video Yle Areenasta tästä linkistä. Ensi syksynä Jenni Vartiainen jää taas pitkälle tauolle valmistelemaan seuraavaa albumiaan.