Transformers-komistus vahvisti huhut – lopetettavan tv-sarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille Las Vegas -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut ja viime aikoina muiden muassa Transformers-elokuvaa tähdittänyt näyttelijäkomistus Josh Duhamel on vahvistanut huhut, joiden mukaan hän olisi ammatillisesti palaamassa juurilleen.

Poptähti-näyttelijä Stacy ”Fergie” Fergusonin kanssa naimisissa oleva Duhamel on nimittäin lupautunut mukaan television saippuasarjaan. Hän nousi aikoinaan tähdeksi All My Children -sarjassa, jonka lopettamisesta ilmoitettiin taannoin.

Nyt Duhamel on itse ehdottanut, että hänen jo kuollut roolihahmonsa tekisi paluun suosikkisarjan viimeisessä jaksossa. E! Onlinen mukaan tähti soitti itse sarjan näyttelijävalinnoista vastaavalle ystävälleen ja ilmoitti olevansa käytettävissä. Hänen huijarihahmonsa nähdään siis vielä televisioruuduissa.