Megan Fox terhakkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Megan Fox on  joutunut tukalaan tilanteeseen ainakin työelämässä, sillä tuoreen paljastuksen mukaan ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja.

Foxin tuorein elokuva Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu nauttimassa aurinkolomastaan terhakkaana bikineissä yhdessä aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Maailman seksikkäimmäksi aikoinaan rankattu kaunotar ei ole muuttunut ulkoisesti ainakaan huonompaan suuntaan. Fox ei näyttänyt myöskään kovin stressaantuneelta, vaikka siihen olisi mahdollisesti jopa syytä.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa.