Megan Foxin ura ohi? Steven Spielberg hoiti potkut leffasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu Megan Fox on ollut viime aikoina kuukausi kuukaudelta vähemmän otsikoissa, kun hänen menestyksensä on hiipunut leffa leffalta. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play osoittautui flopiksi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä. Floppien myötä neitokaisen uran pelätään olevan pian ohi.

Alamäki alkoi kun Megan Fox sai potkut Transformers-elokuvan naispääosasta. Tuolloin neitokainen kritisoi kovin sanakääntein tuotantotiimiä, joka puolestaan haukkui Foxia kestämättömäksi diivaksi. Joka tapauksessa Meganin olisi kannattanut pitää ”mölyt mahassaan”. Nyt potkujen taustoja on selvinnyt.

The Sun -lehden mukaan ohjaaja Steven Spielberg hoiti näyttelijäkaunottarelle potkut sen jälkeen kun tämä oli verrannut Transformers-ohjaaja Michael Baytä Adolf Hitleriin. Juutalainen Spielberg oli vaatinut antamaan potkut välittömästi. Näin korkean tason potkut tarkoittavat Hollywoodissa sitä, että suuren budjetin elokuvaroolit ovat todennäköisesti Foxin kohdalta ohi.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa.