Mies virtsasi tekojärveen – 30 miljoonaa litraa vettä vaihtoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienessä jurrissa erityisesti miehet tuppaavat virtsata nurkkiin ja puskiin niin kaupungeissa kuin niiden ulkopuolellakin. Järvi vaikuttaa ensikuulemalta oivalliselta paikalta laskea vettä, mutta tällä kertaa se ei ollutkaan kovin hyvä ajatus.

21-vuotias amerikkalainen Joshua Seater joutui nimittäin ongelmiin helpotettuaan ykköshätäänsä järven rannalla Oregonissa. Kyseessä oli nimittäin Portlandin kaupungin tarpeisiin rakennettu tekojärvi, jossa varastoitiin juomavedeksi tarkoitettua vettä. Alueen valvontakamerat ikuistivat miehen puuhissaan, ja hän jäi nopeasti kiinni.

Varsinainen ongelma muodostui kuitenkin siitä, että koko tekojärven vesi päätettiin vaihtaa virtsaamisen takia. Siksi noin 30 miljoonaa litraa vettä laskettiin pois tekojärvestä ja korvattiin uudella puhtaalla vedellä. Tämä siitä huolimatta, että asiantuntijoiden mukaan virtsaamisesta ei aiheutunut vahinkoa vedelle. Asiasta uutisoineen SMH.co.au -verkkolehden mukaan operaatio maksoi yhteensä 36.000 dollaria.