Olivia Wilde ei piilotellut etumustaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Äskettäin miespuolinen kollega Bradley Cooper iski häneen silmänsä ja mahdollisesti vähän muutakin. Kauhea kankkunen -elokuvien tähti on nimittäin nähty Wilden seurassa jo useammankin kerran.

Viikonloppuna Olivia Wilde osallistui monien muiden tähtien tavoin julkkisjuhliin Havaijilla. Maui Film Festival -tapahtumasa Olivia palkittiin Shining Star -pystillä, ja gaalaillan punaisella matolla kaunotar poseerasi totuttua avoinaisemmalla kaula-aukolla varustetussa asussa.

Äskettäin Olivia Wilde ja hänen italialainen aviomiehensä Tao Ruspoli erosivat seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Teini-iässä alkanut liitto ei kestänyt viihdemaailman melskeissä, mutta eron myötä Olivia nimettiin Hollywoodin seksikkäimmäksi sinkuksi.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.