Skandaali: Poliitikko varasti juovuksissa auton – vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliitikkojen toilailuista saadaan lukea lehdistä yllättävän usein siihen nähden, että heidän tulisi olla nuhteettomia kansalaisia. Yhdysvalloissa yksi senaattori erosi viime viikolla lähetettyään naisille kuvia peniksestään, ja nyt toinen kuohuttaa kännisekoilullaan.

38-vuotias senaattori John McGee jäi nimittäin eilen kiinni rikoksista, jollaisia ei poliitikolta odottaisi. Hän oli nimittäin varastanut Boisen kaupungissa maasturin ja sen perässä olleen peräkärryn. Autovarkauden lisäksi syyte tulee myös rattijuopumuksesta, sillä McGee oli alkoholin vaikutuksen alaisena, Boston Herald uutisoi.

John McGee puhalsi mittariin 1,5 promillen lukemat. Hänet pidätettiin välittömästi ja kuljetettiin putkaan. Takuusumma on määrä asettaa myöhemmin tänään, ja sen maksamisen jälkeen poliitikko pääsee vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiä. Pahimmillaan poliitikkoa voi odottaa vankilatuomio, mikäli hänet katsotaan syylliseksi.