R.I.P. Ryan Dunn: Näin maailmalla kommentoidaan – seuraa livenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-tähti Ryan Dunnin kuolema on aiheuttanut surunvalitteluja ympäri maailmaa niin julkkisten kuin muidenkin taholla. Jackass-tähdistä Johnny Knoxville kommentoi traagista uutista Twitter-blogissaan.

– Olen tänään menettänyt veljeni Ryan Dunnin. Sydämeni on hänen perheensä ja Angiensa luona. RIP Ryan. Rakastan sinua kaveri, Johnny Knoxville kirjoitti.

– Olemme järkyttyneitä Ryan Dunnin traagisesta kuolemasta. Hän oli MTV-perheen rakastettu jäsen yli vuosikymmenen ajan. Hän sai meidät kaikki nauramaan intohimoisella elämänkatsomuksellaan. Jackass-tiimi ei tule enää koskaan olemaan samanlainen, MTV-yhtiön johtaja Van Toffler puolestaan totesi.

– Olen shokissa ja hyvin surullinen kuultuani Ryan Dunnista, Jackass-tähden rokkariystävä Benji Madden kommentoi Twitterissä.

– Kuulin juuri Ryan Dunnista. Niin surullista. RIP Ryan Dunn, Brody Jenner kommentoi

Radar Online sai Dunnin Jackass-kollegan langan päähän, mutta tämä oli liian järkyttynyt kommentoidakseen tapahtunutta. Tiedon traagisesta turmasta kertoi ensimmäisenä julkisuudessa Bam Margeran äiti April Margera, joka soitti siitä Prestonin ja Steven radio-ohjelmaan.