Vahvistus: Jackass-tähti joi alkoholia ennen kuolonkolariaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tähdet järkyttyivät tänään kuultuaan suru-uutisen hurjapää Ryan Dunnin kuolemasta. Hän ja kyydissä ollut nainen menehtyivät Dunnin auton suistuttua tieltä aamuyöllä Philadelphian liepeillä. Onnettomuuden syy on vielä epäselvä, mutta ainakin ylinopeudella on ollut osuutta asiaan.

Ryan Dunn itse oli kuitenkin julkaissut muutamaa tuntia ennen turmaa verkossa valokuvan, jossa hän juhlii ravintolassa ystäviensä kanssa. Amerikkalainen TMZ-julkaisu on nyt saanut vahvistuksen sille, että Ryan Dunn tosiaan nautti myös alkoholia ennen kuolonkolariaan. Silminnäkijöiden arviot humalan voimakkuudesta vaihtelevat kuitenkin huomattavasti.

Dunn saapui Barnaby’s of America -ravintolaan kello 22.30 ja poistui sieltä kello 02.10. Tuona aikana hän nautti ainakin kolme olutta ja kolme shottia. Osa silminnäkijöistä arvioi hänen olleen ”lärvit” ja osa totesi hänen ”juoneen paljon”. Erään Dunnin ystävän mukaan hän oli kuitenkin riittävässä ajokunnossa poistuessaan ravintolasta. Humalatilan aste selviää kuitenkin lähiaikoina ruumiinavauksessa.