Virus iski – rumat pääsivät liittymään kauniiden nettiyhteisöön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on viime aikoina päivitelty jonkin verran BeautifulPeople.com -deittisivuston toimintaa, sillä yhteisöpalveluun pääsevät liittymään ainoastaan kauniit ihmiset. Nyt vähemmän kauniitkin ovat kuitenkin saaneet yllättäen tilaisuuden liittyä mukaan.

Deittailuun keskittyneeseen yhteisöpalveluun iski nimittäin viime kuussa Shrek-niminen virus. Sen avulla kymmenettuhannet mukaan hakeneet pääsivät liittymään jäseneksi, vaikka heidän hakemuksensa oli aiemmin hylätty. Normaalisti hakemuksen hyväksymiseen tarvitaan sivuston muilta käyttäjiltä tietty määrä pisteitä, mutta viruksen ansiosta jäseneksi pääsi ilman ulkonäön pisteyttämistä.

BeautifulPeople.com -sivuston ylläpito pahoitteli eilen käyttäjilleen, että noin 30.000 ei-toivottua ihmistä oli päässyt liittymään palveluun kuuden viikon aikana. Nyt kaikki vahingossa hyväksytyt on taas suljettu ulos palvelusta. Sabotaasin epäillään olleen jonkun katkeroituneen hylätyn käsialaa. Palveluun on hyväksytty maailmanlaajuisesti noin 700.000 kaunista ihmistä.