Amy Winehouse vetäytyi vuosiksi keikkalavoilta – koko kiertue peruttu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Amy Winehouse nolasi itsensä ja yhtyeensä viikonloppuna esiintymällä Serbiassa kaatokännissä. Keikasta tuli pelkkä vitsi, ja samalla Amy Winehousen osakkeet romahtivat, kun 20.000 fania buuasi hänet lavalta.

Heti keikan jälkeen kiertuemanageri ilmoitti kahden seuraavan keikan peruuntumisesta, mutta nyt tilanne on mennyt huomattavasti vakavammaksi. Winehouse on nimittäin perunut koko kiertueensa jo ensimmäisen keikan jälkeen. Salapullosta viinaa takahuoneessa naukkailleen tähden manageri Ray Cosbertin mukaan Amy ei palaa lavoille vuosiin, sillä manageri ei halua laulajan nolaavan itseään enää pahemmin.

– Manageri voi tehdä paljon, mutta kaikella on rajansa. Nyt Amy vetäytyy pitkäksi aikaa, sillä tällä kertaa se voi kestää vuosia, lähipiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.

Taannoin lääkärit ilmoittivat Winehouselle, että hän tulee todennäköisesti kuolemaan hyvinkin pian ellei lopeta alkoholinkäyttöään.

– Tämä on Amyn viimeinen mahdollisuus. Lääkärit ovat todenneet, että hänen tilansa on erittäin heikko. Se on karu totuus, mutta hänen täytyy kuulla se. Lääkärit ja läheiset ovat huolissaan Amystä. He ovat nähneet hänet heikossa kunnossa aiemminkin, mutta nyt hänen on aika ottaa vastuu elämästään, lehden lähde totesi.