BB-Sauli Koskinen tyrmäsi tarjouksen omasta realityohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut BB-julkkis Sauli Koskinen on tällä hetkellä ylivoimaisesti viihdemaailman tunnetuin suomalainen. Hän teki taannoin läpimurtonsa amerikkalaisissa viihdelehdissä ryhdyttyään seurustelemaan American Idol -kisasta tähdeksi nousseen laulaja Adam Lambertin kanssa.

Nyt Aamulehti kertoo, että Sauli Koskinen on muuttamassa asumaan Yhdysvaltoihin ollakseen lähempänä poikaystäväänsä. Suhde supertähteen on tehnyt Saulista nopeasti kansainvälisen julkkiksen, jonka elämää olisi haluttu seurata myös television realityohjelmassa.

Sauli oli kuitenkin asiasta tuotantoyhtiön kanssa eri mieltä, sillä hän ei suostunut tarjoukseen omasta ohjelmasta, vaan haluaa säilyttää yksityisyytensä. Siten suomalaiset Sauli-fanit saavat jatkossa seurata miehen edesottamuksia television sijaan lähinnä viihdelehtien paparazzikuvista ja Radio Aallon raporteista.