Brooke Vincent ja Sacha Parkinson märkinä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu saippuasarja Coronation Street kohahdutti taannoin Britanniassa, kun sarjan tuotantotiimi kertoi lisääävänsä sarjaan ensimmäisen lesbohahmon. Konservatiivinen suosikkisarja seuraa siis viimein tänä kesänä homoseksuaaleja suosivaa televisiotrendiä.

Sarjassa lesboroolia esittävä teinitähti Brooke Vincent täytti juuri 19-vuotta, ja sarjan ollessa kuvaustauolla hän on suunnannut kollegojensa kanssa nauttimaan leppoisasta lomasta Espanjassa ja hankkimaan samalla hieman rusketusta. Mukana reissussa oli myös sarjassa Brooken lesborakasta näyttelevä 19-vuotias Sacha Parkinson.

19-vuotias Brooke Vincent seurustelee nykyisin Chelsea-joukkueen futistähti Josh McEachranin kanssa. Vielä huhtikuussa hän tapaili puolestaan Arsenal-joukkueen Jack Wilshereä. Pari erosi kun Wilshere ilmoitti yllättäen ex-tyttöystävänsä odottavan hänelle lasta.