Candice Swanepoelin bikinikuosi puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on 22-vuotias bikinimalli, joka on tunnettu hoikasta vartalostaan. Taannoin hän järkytti luurankomaisella olemuksellaan, mutta on sittemmin saanut lisää painoa.

Nyt Candice nähdään tuoreissa mainoskuvissa, joissa hän vaikuttaa olevan hieman pyöreämpi kuin parin kuukauden takaisissa paparazzikuvissa. Kuvat ovat herättäneet epäilyjä mahdollisesta kuvankäsittelyllä lihottamisesta, josta langanlaiha kaunotar sai taannoin kovasti kritiikkiä. Joka tapauksessa Candice näyttää nyt terveemmältä.

Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.