Elisabetta Canalis tyrmäävän kuumana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen näyttelijänäkin tunnettu italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis viettivät vuodenvaihteessa hyvin ansaittua rantalomaa Cabossa, Meksikossa. Paparazzit olivat yllättäen kiinnostuneempia tyttöystävästä kuin Clooneystä.

Taannoin Elisabetta Canalis näyttäytyi Cannesissa, ja nyt hän on ehtinyt jo Meksikon Cancuniin, jossa tumma kaunotar poseerasi paparazzien tähtäimissä tyrmäävän kuumana kaunottarena. Cannesin ja Cancunin välissä julkkispari ehti lomailla viime viikolla myös Italian Como-järvellä.

32-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavallaTotal Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.

elisabetta canalis