Evangeline Lilly perui lupauksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suoranaisen kulttisuosion saanut Lost-televisiosarja on jo päättynyt televisioruuduista, mutta sarjan myötä päättyi yllättäen myös erään sarjan kaunottaren näyttelijäura. Evangeline Lilly nimittäin ilmoitti jättävänsä näyttelemisen ainakin toistaiseksi ja keskittyvänsä kirjoittamiseen.

Luvattu ”toistaiseksi” on nyt jäämässä yllättävän lyhyeksi, sillä eilen Yhdysvalloissa kerrottiin Lillyn suostuneen mukaan The Hobbit -elokuvaan. Asian paljasti Facebook-sivuillaan ohjaaja Peter Jackson. Evangeline nähdään elokuvassa Taurel-nimisen hahmon roolissa.

31-vuotias Evangeline Lilly kertoi jo aiemmin ryhtyvänsä myös kirjailijaksi. Viime syksynä hän paljasti kirjoittaneensa lastenkirjansa ensimmäisen vedoksen valmiiksi. Kirjan työnimenä on The Squickerwonkers.

– Rakastan kirjoittamista. Kirjoitan kaikkea mahdollista, lasten tarinoita, novelle ja käsikirjoituksia. Haluaisin itse asiassa jatkaa sitä nyt. Haluaisin ryhtyä kirjailijaksi, Evangeline Lilly kertoi.