Justin Bieber ihasteli tyttöystävänsä rintoja gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias poptähti Selena Gomez kiidätettiin sairaalaan suoraan The Tonight Show -ohjelman kuvauksista valitettuaan kovaa pääkipua ja huonovointisuutta. Sittemmin Selena kertoi, että syynä oli huono ruokavalio.

Selena ja hänen poikaystävänsä, teinitähti Justin Bieber, ovat viime aikoina kuherrelleet avoimesti yhdessä niin esiintymislavoilla kuin vapaa-aikanaankin. Nyt he ovat osoittaneet hellyyttä Much Music -tapahtuman lavalla. Justin ei tosin saanut katsettaan irti tyttöystävänsä rinnoista, mikä tallentui samalla myös lehtikuviin ja vielä toisiinkin.

Selena Gomez on seurustellut jo kuukausien ajan 17-vuotiaan teinitähti Justin Bieberin kanssa. Aluksi julkkispari salasi seurustelunsa, koska Bieberin innokkaat fanit eivät siitä pitäneet. 18-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua viimein julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntojat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot on sittemmin heitetty romukoppaan kuherruskuvien myötä.