Lentoyhtiö kielsi löysät housut – poisti opiskelijapojan lennolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa ja Britanniassa on viime aikoina kohistu tapauksista, joissa koulut ovat erottaneet oppilaitaan merkillisistä syistä. Eräässä tapauksessa oppilaan liian löysät vaatteet olivat koulun henkilökunnalle liikaa. Nyt sama on tapahtunut lentokoneessa.

Opiskelijapoika DeShon Marman oli keskiviikkona aikeissa lentää US Airwaysin lennolla San Franciscosta oppilaitokseensa New Mexicoon. Suunnitelma sai kuitenkin yllättävän käänteen, kun poika poistettiin lentokentällä koneesta. US Airways -lentoyhtiön henkilökuntaan kuuluva henkilö oli huomannut, että pojalla oli jalassaan niin löysät housut, että hänen alushousunsa näkyivät.

Työntekijä pyysi poikaa nostamaan housunsa, mutta tämä kieltäytyi, San Francisco Chronicle uutisoi. Tämän jälkeen lentoemäntä tuli pojan luokse ja pyysi häntä poistumaan välittömästi koneesta. Poliisit olivat vastassa portilla ja syntyneessä rytäkässä yksi poliisi loukkaantui. Poika pidätettiin ja hän on saamassa useita syytteitä. Lentoyhtiö kertoi lehdelle, että sen pukukoodi kieltää paljastavat vaatteet.