Neliödraaman ratkaisu – miehet vaihtoivat vaimoja keskenään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisen parin vuoden aikana viihde- ja urheilumaailmassa on nähty historiallisen paljon pettämistä, kun aviomiehet ja vaimot ovat jääneet julkisuudessa kiinni uskottomuudesta. Tuloksena on ollut samalla myös monia rahakkaita avioeroja.

Nyt kaksi kiinalaismiestä huomasi, että he ovat kiintyneet omien vaimojensa sijaan kaverin vaimoon. Pian he huomasivat myös, että vaimotkin näyttävät olevan samaa mieltä. Ystäväpariskunnat keksivät korjata tilanteen siten, että pariskunnat erosivat ja menivät uudelleen naimisiin muutetussa kokoonpanossa.

Miehet nimittäin vaihtoivat vaimoja keskenään. Varsinaisen tarinan välivaiheet ovat monilaiset, sillä tapauksen osapuolet ovat vaihdelleet kumppaneitaan tiuhaan monenlaisista syistä. Osa nelikosta tunsi toisensa jo lapsuudesta. Uudet avioliitot solmittiin molemmille pareille samana päivänä, Yangtse Evening Post uutisoi.