Mies raivostui hotellissa – heitteli henkilökuntaa setelinipuilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinassa sattuu ja tapahtuu nykyisin runsaasti erikoisia asioita. Vastakohtien maassa on nyt tapahtunut erikoislaatuinen välikohtaus Fuzhoussa sijaitsevan hotellin vastaanotossa. Eräs mieshenkilö ei nimittäin saanut hotellista kahta huonetta, joten hän sai poikkeuksellisen raivokohtauksen.

Henkilöpapereillaan vain yhden huonen hotellista saanut mies ryhtyi nimittäin heittelemään Best Western Premier Fortune -hotellin henkilökuntaa setelinipuilla. Hän huusi olevansa pankinjohtaja ja kaivoi laukustaan setelinippuja, joilla hän yritti osua henkilökuntaan. Setelien heittämisen lisäksi hän pyyhkäisi vastaanottotiskillä olleet tavarat lattialle ja heitti pöydän ikkunan läpi ulos.

Lopulta välikohtauksessa loukkaantui kaksi ihmistä, mutta vammat eivät todennäköisesti aiheutuneet setelinippujen iskuista. Miehen kerrotaan heittäneen henkilökuntaa myös jalkalampulla, West China Metropolis Daily uutisoi. Myöhemmin selvisi, että mies oli kyllä töissä kyseisessä pankissa, mutta todellisuudessa vain apulaisena.