Mies ryösti pankista dollarin – halusi päästä vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Työtön ja asunnoton amerikkalainen mies on tuomittu vankilaan erikoisesta pankkiryöstöstä. Hän nimittäin halusi – ja sai – ryöstösaaliikseen ainoastaan yhden dollarin. Miehen motiivi pankkiryöstölle selvisi myöhemmin kuulusteluissa.

Pohjoiscarolinalainen 59-vuotias Richard James Verone kertoi tuomarille halunneensa vankilaan, koska huonokuntoisena hän tarvitsi siellä maksutta tarjottavaa terveydenhuoltoa, ABC News kertoo. Hän pyysi tuomarilta kolmen vuoden vankeustuomiota, jotta terveydelliset ongelmat ehdittäisiin parantaa. Tuomio julistetaan 28. kesäkuuta.

Pankkiryöstössään mies asteli naispuolisen pankkineidin luokse ja ojensi tälle lapun, jossa kertoi olevansa aseistettu ja vaativansa rahaa. Sen jälkeen mies jäi odottamaan poliisin saapumista. Kaiken lisäksi hän ilmoitti pankkineidille istuvansa alas odottamaan poliisia. Henkilökunta soitti poliisille ja kertoi ryöstäjän odottavan heitä sohvalla. Lopulta mieheltä ei löytynyt lainkaan asetta.