Paris Hilton sai poikaystävältä kenkää – on taas ökyrikas sinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton on peräisin erittäin rikkaasta perheestä, sillä suku omistaa merkittävän osan maailmanlaajuisesta hotelliketjusta. Viime aikoina Hollywoodissa on kuitenkin herännyt epäilyksiä perheen taloudellisesta tilasta.

Oli perheen rahatilanne mikä tahansa, on Paris Hilton tehnyt itselleen sievoisen omaisuuden bisneksillään. Nyt hän on kuitenkin noussut otsikoihin talouden sijaan ihmissuhteillaan, sillä Hiltonin pitkä suhde Cy Waitsiin on lehtitietojen mukaan ohi. Vuoden seurustelu on nimittäin People-lehden mukaan päättynyt eroon, koska Waits ei enää halunnut elää julkisuuden valokeilassa.

Parisin vanhemmat Rick ja Kathy Hilton ottivat äskettäin taloaan vastaan peräti 10 miljoonan dollarin pankkilainan. Näinkään valtava pankkilaina ei automaattisesti ole merkki taloudellisista vaikeuksista, mutta takuulla se nostaa esiin kysymyksiä. Taannoin Nicolas Cage joutui ottamaan pankista kahden miljoonan lainan, mikä oli lopulta ensimmäinen merkki hänen täydellisestä vararikostaan ja kymmenien miljoonien jättiveloista.