Sara Jean Underwood paljasti kaiken nakupyöräilyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta seurustelusuhteidensa saralla uutiskynnys on ylittynyt jo pariinkin otteeseen.

Nyt Sara on ottanut osaa tempaukseen, jossa yritettiin tehdä alastomana pyöräilemisen maailmanennätys. Playmate nähdään nyt poseeraamassa menopelinsä päällä satojen muiden kilpailijoiden tavoin täysin alastomana. Taannoin Sara lomaili Karibialla yhdessä televisio- ja radio-ohjelmistaan tutuksi tulleen Ryan Seacrestin kanssa. Samalla hän pääsi esittelemään uusia silikonejaan julkisesti.

Vuoden Playmate-tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa.