Kesän kuuma trendiasu vaatii naisilta rajatonta rusketusta – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin kesä alkaa hiljalleen jo käynnistyä toden teolla, kun juhannus on jo ovella. Samaan aikaan Hollywoodissa viritellään jo täyttä päätä kesän trendejä. Tänä kesänä naisten tulee ottaa aurinkoa yläosattomissa, sillä trendikäs kesäpukeutuminen ei nyt siedä rusketusraitoja.

Kyse on trendistä, jonka esimerkiksi Anne Hathaway, Emma Stone ja Claire Danes lanseerasivat Golden Globes -gaalaillassa. Aivan viime päivinä myös Rosie Huntington-Whiteley ja Heidi Klum ovat liittyneet samaan joukkoon.

Iltapuvun tulee nyt olla selästä avoin, joten bikinien yläosan selkään tekemät valkoiset rusketusraidat eivät sovellu asun kanssa yhteen. Us Weekly kertoo trendin olevan parhaillaan nousemassa aallonharjalle. Katso kuvat tästä.