Ystävät jättivät Cheryl Colen – shokkipäätös oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Nyt hän on ajautunut ongelmiin sekä työelämässä että vapaa-ajallaan.

Eilen Cherylin kerrottiin nimittäin palanneen ex-aviomiehensä Ashley Colen luokse tämän taannoisesta uskottomuudesta huolimatta. Shokkikäänne on erottanut laulajan hänen ystävistään, vaikka Cheryl vakuuttaa että pari ei ole palaamassa yhteen. The Sun -lehden mukaan Cherylin ystävät ovat nimittäin jäädyttäneet suhteensa julkkistähteen.

Ystävät eivät sulata sitä, että Cheryl viettää aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Entinen bänditoveri Kimberley Walsh paljasti, että ystävät ovat hylänneet laulajan. Lehti kertoo tänään, että jopa Cherylin äiti Joan on varoittanut tytärtään palaamasta yhteen.