Bam Margera aavisti Ryan Dunnin kuoleman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-tiimi koki maanantaina odottamattoman menetyksen, kun hurjapäisen ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa. Lukuisat julkkistähdet ovat olleet surun murtamia suru-uutisen saatuaan.

Ryan Dunn oli läheinen ystävä kollegansa Bam Margeran kanssa. Bam saapui onnettomuuspaikalle heti kun ehti, ja siellä hän kertoi tuntemuksistaan Fox-kanavan uutisille. Samalla Margera paljasti saaneensa turmahetkellä yllättävän raivokohtauksen tuhansien kilometrien päässä turmapaikalta.

– Olin Arizonassa kun kuulin siitä. Meillä oli hauskaa ystävien kanssa ja noin kello 00.30 aloin lyömään auton ikkunoita ja repimään kaiuttimia. En tiedä miksi, sillä en ollut vihainen tai mitään sellaista. Kun kello oli siellä 00.30 se oli täsmälleen sama hetki kun hän joutui onnettomuuteen täällä, Margera kertoi Fox-uutisille Philadelphiassa.

Poliisi jatkaa edelleen onnettomuuden syiden tutkintaa. Autolla oli arvioiden mukaan turmahetkellä nopeutta noin 240 kilometriä tunnissa, joten kovin paljon tutkittavaa ei jäänyt. Nekin vähät ovat nyt joutuneet poliisin kielloista huolimatta turmapaikalle saapuneiden ihmisten varastettavaksi. Ensimmäiset osat turma-autosta ovat jo tulleet myyntiin eBay-nettihuutokauppaan.