Elisha Cuthbert upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän poseeraa kanadalaisen Flare-lehden kannessa ja sisäsivuilla.

Nykyisin vaalea näyttelijäkaunotar tähdittää suosittua Happy Endings -televisiosarjaa. Sen merkeissä hän keikistelee nyt lehden kuvissa muiden muassa Herve Legerin asuissa ja Max Azrian koruissa. Kuvat ovat Chris Nichollsin käsialaa. Katso kuvat tästä.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.