Jackass-tähden turmapaikka häpäistiin – varkaat veivät kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina rajussa auto-onnettomuudessa menehtyneen Ryan Dunnin onnettomuuden tutkinta jatkuu yhä kiivaana, ja tapahtumista tulee päivittäin uutta tietoa. Ruumiinavauksen tulokset selviävät aikaisintaan kuukauden kuluttua.

Nyt turmapaikalla Philadelphian liepeillä on ollut käynnissä makaaberi näytelmä ja suoranainen turmapaikan häväistys. Ihmiset ovat nimittäin rynnänneet paikalle etsimään ja varastamaan Dunnin Porsche-urheiluauton palasia. Kyseessä on varkaus, sillä poliisi on sulkenut onnettomuuspaikan tutkimuksia varten.

Kuva: Fox News

Ihmisille ovat kelvanneet pienimmätkin muruset julkkistähden autosta, joten tällä hetkellä paikalla ei enää ole tutkittavia auton osia. Osa ihmisistä myönsi Fox-kanavan kuvausryhmälle, että he aikovat panna löytämänsä turma-auton osat myyntiin nettihuutokauppaan. Kanavan uutisten mukaan tuotteita on jo tullutkin myyntiin eBay-nettihuutokauppaan.