Justin Bieberin kaima raivostui: ”En ole lökäpöksy homolaulaja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suositun teinitähti Justin Bieber on urallaan onnistunut jakamaan kansan kahtia, sillä toiset rakastavat häntä intohimoisesti ja toiset eivät puolestaan voi sietää 16-vuotiasta laulajaa.

Nuoren tähden faneille kaikki Justiniin liittyvä on kullanarvoista, mutta hänen nimikaimalleen tilanne on muodostunut kestämättömäksi. Nyt timpurina työskentelevä 50-vuotias Justin Bieber on purkanut turhautumistaan Faceboossa. Hänelle nimittäin satelee tuhansia kaveripyyntöjä.

– Olen Justin Bieber, 50-vuotias timpuri Ohiosta. Asun nykyisin Mainessa, pidän prostituoiduista, viinasta ja tupakasta. V**ut kakaroista, Justin John Bieber kirjoittaa ja pyytää että pikkutytöt eivät enää lähettäisi hänelle kaveripyyntöjä.

– Minun nimeni on Justin Bieber ja on ollut jo 50 vuotta. En ole kuitenkaan lökäpöksy homolaulaja, mutta minun pitää nyt käyttää keskimmäistä nimeäni, koska jonkun pienen peppumetsästäjän nimi on sama.