Justin Bieberin kaima raivostui: ”En ole lökäpöksy homolaulaja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ylivoimaisesti suositun teinitähti Justin Bieber on urallaan onnistunut jakamaan kansan kahtia, sillä toiset rakastavat häntä intohimoisesti ja toiset eivät puolestaan voi sietää 16-vuotiasta laulajaa.

Nuoren tähden faneille kaikki Justiniin liittyvä on kullanarvoista, mutta hänen nimikaimalleen tilanne on muodostunut kestämättömäksi. Nyt timpurina työskentelevä 50-vuotias Justin Bieber on purkanut turhautumistaan Faceboossa. Hänelle nimittäin satelee tuhansia kaveripyyntöjä.

– Olen Justin Bieber, 50-vuotias timpuri Ohiosta. Asun nykyisin Mainessa, pidän prostituoiduista, viinasta ja tupakasta. V**ut kakaroista, Justin John Bieber kirjoittaa ja pyytää että pikkutytöt eivät enää lähettäisi hänelle kaveripyyntöjä.

– Minun nimeni on Justin Bieber ja on ollut jo 50 vuotta. En ole kuitenkaan lökäpöksy homolaulaja, mutta minun pitää nyt käyttää keskimmäistä nimeäni, koska jonkun pienen peppumetsästäjän nimi on sama.

Uusimmat