Lily Aldridge esitteli kesän hoteimmat bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin nousee vuosittain muutamia tähtiä, joista vain osa tulee sinne jäädäkseen. Useimmat viime vuosina jalkansa oven väliin saaneista kaunottarista ovat olleet Victoria’s Secretin malleja. Joukon tuorein tulokas Lily Aldridge valloittaa sekä mallimaailmaa että katsojia.

Lilyn näyttävät kuvat levisivät jo aiemmin ympäri maailmaa, kun hänen ensimmäinen enkelikataloginsa julkaistiin. Nyt kaunotar esittelee kesän kuumimpia bikinimalleja näyttävissä rantahenkisissä kuvissa. Kuvien perusteella ei ole epäilystäkään etteikö Lilystä kuultaisi vielä paljon mallimarkkinoilla.

25-vuotias Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka tuli viime syksynä kertaheitolla tunnetuksi Victoria’s Secretin mallina. Hänen malliuransa sai tosin vauhtia jo vuonna 2003, kun Lily poseerasi Vogue-lehden espanjankielisen version ja muutaman muun lehden kannessa. Siviilissä Lily on jo saanut maistaa julkisuutta, sillä hän on kihloissa Kings Of Leon -yhtyeen keulahahmo Caleb Followillin kanssa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2007 saakka. Myös Lilyn pikkusisko Ruby Aldridge työskentelee mallina.