MM2011 siivitti Jare & VilleGallen kultalevyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huhtikuun lopulla julkaistu Jare & VilleGallen debyyttialbumi Mustaa kultaa on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan 10.000 myydyn levyn rajan. Yhtyeen Häissä-hitti nousi erittäin suosituksi taannoisen jääkiekon MM-kullan myötä.

Parhaillaan kesäfestareita tahkoavalle kaksikolle kultalevyt luovutetaan fyysisesti Lahdessa järjestettävillä Summer up -festivaaleilla, jossa yhtye esiintyy 8. heinäkuuta. Duo on luonnollisesti innoissaan uutisesta.

– Nämä ovat niitä hienoja juttuja. Juhlitaan tätä nyt keikoilla yhdessä fanien kanssa joille kunnia tästä kaikesta kuuluu ja frendeille järjestetään kiitoksena saunailta tässä lähiaikoina, VilleGalle kommentoi kuultuaan uutisen kultalevystä.

Vuoden loppuun saakka jatkuvalla julkaisukiertueella on vielä edessä yli 80 keikkaa. Levyn julkaisseelle Monsp Recordsille kultalevy on ensimmänen kultalevy yhtiön historiassa.