22-vuotias Prinsessa Beatrice pullukasta mallimittoihin – katso muodonmuutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa vietetiin taannoin kovasti odotetut kuninkaalliset häät, kun Prinssi William ja hänen kihlattunsa Kate Middleton avioituivat näyttävässä seremoniassa. Juhlayleisössä oli paikalla myös Prinsessa Beatrice.

22-vuotias Beatrice ei ole viihdelehtien sivuilla viime aikoina juuri juhlinut, eikä hänen vartalonsa muotoja ole ylistetty esimerkiksi Kate ja Pippa Middletonin tavoin. Vuonna 2008 silloin 20-vuotias Beatrice ikuistettiin nimittäin kuviin, jotka eivät olleet aivan imartelevimmasta päästä.

Nyt tilanne on kuitenkin täysin toinen, sillä hänen muodonmuutoksensa on viimein huomioitu. Raju dieetti ja liikunta ovat tehneet neitokaiselle hyvää. Nyt Beatrice on ikuistettu hoikkana nauttimassa vapaa-ajastaan yhdessä poikaystävänsä Dave Clarkin kanssa. Pariskunta lekotteli 500.000 euroa viikossa maksavalla huvijahdilla.