Ryan Dunnin viimeisistä hetkistä uutta kuvamateriaalia – poseerasi fanikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina Yhdysvalloissa sattuneessa auto-onnettomuudessa kuolleen Ryan Dunnin kuoleman selvittely jatkuu edelleen. Nyt on selvinnyt, että hänen urheiluautollaan oli vauhtia noin 240 kilometriä tunnissa ja että matkustajana oli hänen miespuolinen ystävänsä – toisin kuin ensin ilmoitettiin.

Ennen traagista onnettomuuttaan Ryan Dunn oli juhlimassa Barnaby’s of America -ravintolassa yhdessä ystäviensä kanssa. Illan aikana Dunnin tiedetään nauttineen myös alkoholia. Nyt hänen viimeisistä hetkistään on tullut julkisuuteen uutta kuvamateriaalia, sillä Dunn poseerasi ravintolassa myös fanikuvissa. Nämä otokset on nyt julkaistu TMZ-verkkolehden sivuilla.

Toinen turmassa menehtynyt oli Dunnin ystävä Zachary Hartwell, joka nähdään myös poseeramassa Dunnin viimeiseksi jääneessä omassa Twitter-valokuvassa. Kuva ikuistettiin vain muutama tunti ennen kohtalokasta turmaa. Baarissa paikalla olleiden mukaan Dunn oli luvannut viedä Hartwellin kotiin.