Yllätyskäänne Jackass-tähden kuolonkolarin tutkimuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on surtu laajasti pari päivää sitten auto-onnettomuudessa menehtynyttä Ryan Dunnia. Samaan aikaan viranomaiset yrittävät selvittää kolarin syytä ja lähinnä sitä oliko julkkistähti juovuksissa tehokkaan Porsche 911 GT3 -autonsa ratissa. Tuloksia saadaan aikaisintaan kuukauden kuluttua.

Pian onnettomuuden jälkeen Yhdysvalloissa raportoitiin, että turmassa kuoli kaksi henkilöä. Ensimmäisten tietojen mukaan autossa olisivat olleet Ryan Dunn ja vielä tunnistamaton naishenkilö. Nyt toisen uhrin henkilöllisyys on kuitenkin varmistunut, eikä hän ollut nainen.

Sen sijaan toinen turmassa menehtynyt oli Dunnin ystävä Zachary Hartwell, joka nähdään myös poseeramassa Dunnin viimeiseksi jääneessä omassa Twitter-valokuvassa. Kuva ikuistettiin Barnaby’s of America -ravintolassa vain muutama tunti ennen kohtalokasta turmaa. Hartwell poseeraa kuvassa oikealla. Baarissa paikalla olleiden mukaan Dunn oli luvannut viedä Hartwellin kotiin.

Kuva: Twitter