7-vuotias autovaras kaahasi hurjasti: ”Halusin isän luokse”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autovarkaat ovat useimmiten noin 20 – 30-vuotiaita rikollisia, mutta joskus luvattomasti auton ottavat käyttöön myös teini-ikäiset ja sitäkin nuoremmat. Nyt Yhdysvalloissa on uutisoitu tapauksesta, jossa jäi kiinni vasta seitsemänvuotias autovaras.

7-vuotias poika jäi nimittäin poliisin haaviin otettuaan luvattomasti isäpuolensa omistaman auton. Poliisi pysäytti holtittomasti edenneen ajoneuvon ja yllättyi löytäessään auton ratista paljasjalkaisen ja pyjamaan pukeutuneen lapsen, Detroit Free Press uutisoi.

Michiganissa asuva poika kertoi viranomaisille ottaneensa auton ja ajaneensa noin 30 kilometriä, koska halusi päästä isänsä luokse. Matkalla hän oli aiheuttanut lukuisia vaaratilanteita, kuten ajanut useita kertoja päin punaisia liikennevaloja ja ajanut huomattavaa ylinopeutta. Myöskään kaahailevan pikkupojan pysäyttäminen aiheutti vaaratilanteen, sillä pysäyttämiseen tarvittiin useita partioita.