Avril Lavignen bikinit pettivät – peppu paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne julkaisi taannoin singlen What The Hell, jonka menestys ei kuitenkaan yltänyt taannoin odotuksiin. Avril kuitenkin ilmoitti, että hän ei itse ota huonosta listasijoituksesta stressiä.

Nyt Avril Lavigne on lomaillut Ranskan rannikolla kelluvalla huvijahdilla. Popkaunottaren bikinit olivat ilmeisesti hieman liian löysät tai neitokainen nousi vedestä liian nopeasti, sillä bikinien alaosa ei pysynyt matkassa ja paljasti kanadalaisen pepun.

26-vuotiaan Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Äskettäin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.