Britney Spearsin yllättävä kansikuva: Seksikkyys ulos – tyttömäisyys tilalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Britney Spears on parhaillaan taas uudella maailmankiertueella, joka ulottuu edellisen turneen tavoin jälleen myös Suomeen saakka. Nyt neitokainen on paljastanut uuden singlensä kansikuvan.

Kyseessä on I Wanna Go -nimisen kappaleen single, jonka kannessa supertähti ei enää poseeraakaan entiseen tapaan erityisen seksikkäänä. Sen sijaan laulaja on valinnut tilalle raikkaan ja tyttömäisen kuvan itsestään.

Suomeen Britney Spears saapuu 14. lokakuuta. Konserttipaikkana toimii tuttuun tapaan kerralla Hartwall Areena. Spearsin ympärillä vellovat parhaillaan myös kihlaushuhut, sillä tähti on kuvattu sormus vasemmassa nimettömässään. Spears on aiemmin paljastanut avioliiton ja perheen perustamisen olevan harkinta-asteella nykyisen poikaystävänsä Jason Trawickin kanssa. Pari on seurustellut kaksi vuotta.