Uhkea Jennifer selluliittisestä bikinivartalostaan: ”So what?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu englantilainen näyttelijäkaunotar Jennifer Metcalfe on tullut tunnetuksi Hollyoaks-sarjan tähtenä. Taannoin hän loukkaantui vakavasti osallistuttuaan Dancing on Ice -realitykilpailuun ja luistimen viillettyä hänen jalkaansa.

Kolme vuotta sitten Jennifer järkytti anorektisella vartalollaan, mutta sittemmin hän on saanut jälleen terveet kurvinsa takaisin. Katso kuvat tästä. Nyt neitokainen on ikuistettu Ibizalla valokuviin, joissa selluliitit näkyvät selvästi. Se ei kuitenkaan kaunotarta haittaa, sillä hänelle tärkeintä on olla terve.

– Minulla on selluliittiä, aika paljonkin, mutta olen tyytyväisempi vartalooni kuin koskaan aiemmin. Myös äidilläni oli selluliittiä ja se on perinnöllistä. Olen realisti. Jos joku ottaa minusta huonon kuvan, ajattelen että tulipa huono kuva, elämä jatkuu, Jennifer Metcalfe totesi Heat-lehdelle.

27-vuotias englantilainen Jennifer Metcalfe on malli ja näyttelijä, joka on tähdittänyt huippusuosittua Hollyoaks-saippuasarjaa vuodesta 2006 saakka. 12-vuotiaasta saakka näytellyt Metcalfe on parhaillaan tekemässä läpimurtoa julkkismaailmassa myös kansainvälisesti. Seksikkäimmäksi saippuasarjan tähdeksi Britanniassa vuosina 2007 ja 2008 valittu Jennifer oli ennen Hollyoaksia mukana muiden muassa My Parents Are Aliens, Where The Heart Is ja At Home with the Braithwaites -sarjoissa. Taannoin Jennifer esitteli rasvaimunsa tuloksia alastonkuvissa.