Katy Perryn rinnat kääräistiin hopeaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Viime kuussa pariskunnan Japanin reissuun tuli mutka matkaan, kun Russell ei päässyt maahan vanhan rötöksensä takia.

Tällä kertaa Katy Perry poseeraa näyttävissä kuvissa Rolling Stone -musiikkilehden sivuilla. Erässä lehden kuvassa laulajatähden rinnat on kääritty hopeaan ja päälle on liimattu ”Katy’s Kisses” lipukkeet.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.