Kissanpentu pelastettiin pienenpienestä putkesta

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Eläimillä on joskus taipumusta turhankin suureen mielenkiintoon ahtaita paikkoja kohtaan. Esimerkiksi fretit menevät läpi uskomattoman pienistä koloista, mutta nyt eräs kissanpentu on yliarvioinut omat kykynsä. Se oli nimittäin jostain täysin käsittämättömästä syystä päätynyt keskelle pienenpientä putkea.

Nyt nettivideolla nähdään todellinen ihmepelastuminen, jossa metalliputki joudutaan leikkaamaan auki kissan pelastamiseksi. Leikkaus onnistuukin mainiosti, ja huutavan kissanpennun henki pelastuu. Videon perusteella voidaan perustellusti kysyä, että miten ihmeessä eläin on voinut päästä putkeen.

Tarinalla oli siis onnellinen loppu, ja vielä onnellisemmaksi se muuttui uutisryhmän saavuttua tekemään juttua kissasta. Uutistoimittaja nimittäin adoptoi kissanpennun seuraavana päivänä.