Vain Starassa: Lataa ilmaiseksi Tripple 2 : Shawty Gotta Move It -single

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ghanalaiset, nykyisin pääkaupunkiseudulla vaikuttavat kaksoisveljekset Chris ja Akrong muodostavat yhdessä Tripple 2 -nimisen yhtyeen. Veljekset ovat ehtineet jo lämmitellä muun muassa Lil Jonia, Flo Ridaa ja Wu Tang Clania.

Tällä hetkellä Tripple 2 työstää debyyttialbumiaan, joka on määrä julkaista vielä vuoden 2011 aikana. Sitä ennen on luvassa myös EP. Kesän aikaina kaksikko keikkailee ympäri Suomea. Nyt Stara tarjoaa sinulle Tripple 2 -yhtyeen uuden Shawty Gotta Move It -singlen ilmaiseksi.

Biisin jakaminen on päättynyt.

Singlen tuotannosta vastasi suomalainen lahjakkuus Quincy Valentine alias Mikael Kohonen, jonka kädenjälkiä on kuultu yhtyeen kaikissa kappaleissa. Lue lisää yhtyeestä bändin verkkosivuilta osoitteessa www.tripple2.com.

Uusimmat