Vain Starassa: Lataa ilmaiseksi Tripple 2 : Shawty Gotta Move It -single

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ghanalaiset, nykyisin pääkaupunkiseudulla vaikuttavat kaksoisveljekset Chris ja Akrong muodostavat yhdessä Tripple 2 -nimisen yhtyeen. Veljekset ovat ehtineet jo lämmitellä muun muassa Lil Jonia, Flo Ridaa ja Wu Tang Clania.

Tällä hetkellä Tripple 2 työstää debyyttialbumiaan, joka on määrä julkaista vielä vuoden 2011 aikana. Sitä ennen on luvassa myös EP. Kesän aikaina kaksikko keikkailee ympäri Suomea. Nyt Stara tarjoaa sinulle Tripple 2 -yhtyeen uuden Shawty Gotta Move It -singlen ilmaiseksi.

Biisin jakaminen on päättynyt.

Singlen tuotannosta vastasi suomalainen lahjakkuus Quincy Valentine alias Mikael Kohonen, jonka kädenjälkiä on kuultu yhtyeen kaikissa kappaleissa. Lue lisää yhtyeestä bändin verkkosivuilta osoitteessa www.tripple2.com.