LeAnn Rimes näytti muotonsa julkisuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka poptähti LeAnn Rimes julkaisi itsestään verkossa uusia bikinikuvia. Hän oli tuolloin Meksikossa viettämässä häämatkaansa yhdessä tuoreen miehensä Eddie Cibrianin kanssa. Nyt neitokainen on jälleen julkaissut uuden bikinikuvansa verkossa.

LeAnn Rimes hankki taannoin silikonit, joita hän on sittemmin esitellyt auliisti kuvaajille. Koska pelkät paparazzikuvat eivät hänelle riitä, julkaisee LeAnn tasaisin väliajoin itsekin kuvia uudesta vartalostaan.

Leann Rimes

Viime kuussa huhuttiin, että LeAnnin ja hänen ex-miehensä Dean Sheremetin yhteinen kotipornovideo olisi joutunut vääriin käsiin. LeAnn kiisti väitteet jyrkästi Twitter-blogissaan, mutta Sheremet oli hieman toisilla linjoilla ja vihjasi videon olevan todella olemassa.

Poptähti LeAnn Rimes pokasi näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta avioitui huhtikuussa.